Cariera

 
Factorul uman este elementul de baza in dezvoltarea unei companii. Fiind constienta de valoarea acestui factor societatea IMSAT CUADRIPOL S.A. acorda o importanta deosebita politicii de resurse umane.

In aceasta idee societatea IMSAT CUADRIPOL S.A. angajeaza personae compatibile cu echipa deja existenta tinand in acelasi timp cont de calitatile si aspiratiile personale ale angajatului.

Spiritul de echipa, initiativa, creeativitatea, cat si dorinta de perfectionare si realizare profesionala constituie criteriile de baza pt recrutarea si mai apoi promovarea angajatilor.

Membrii echipei Imsat Cuadripol beneficiaza de o salarizare motivanta, conditii foarte bune de munca, posibilitati de promovare, traininguri de pregatire, transport asigurat. Profesionalismul, spiritul de echipa si corectitudinea sunt atuuri care permit celor care le poseda sa se alature echipei noastre.

Persoana selectionata pentru angajare incepe activitatea cu o perioada de proba de 3 luni de zile. In aceasta perioada, noul angajat isi va desfasura activitatea sub indrumarea unui specialist din departamentul respectiv. La incheierea perioadei de proba se va face o evaluare a activitatii prestate si se va hotari daca persoana va fi sau nu angajata pe o perioada nelimitata.

Cei care doresc sa faca parte din echipa Imsat Cuadripol SA Brasov, pot trimite un CV si o scrisoare de intentie la numarul de fax: (00 40 268) 543 881 sau pot completa formularul on-line pentru a fi programati la interviu.